Tancar
 • 20/03/2022

  Els estudis vinculats amb la salut, l’economia i la tecnologia, entre els més sol·licitats a Ensenyament

  El Saló de l’Ensenyament finalitza amb un gran èxit de participació que el confirma com principal referent dels estudiants a l’hora de triar itinerari formatiu. Enguany els estudis relacionats amb les ciències de la salut, l’economia i empresa, i les enginyeries han estat alguns dels que han despertat més interès entre els nois i noies. Pel que fa a Futura, els títols a l’entorn de la salut, l’educació i els d’àmbit internacional han tingut major demanda.

  Els graus de medicina, psicologia, administració i direcció d’empreses, infermeria o enginyeria informàtica, així com els programes d’àmbits com els videojocs, la ciberseguretat o el medi ambient han estat alguns dels que més consultes han rebut per part dels visitants que passat pel Saló de l’Ensenyament que avui al migdia ha tancat portes de la seva 31a edició.

  Pel que fa a la Formació Professional, els cicles de matèries com l’administració i les finances, educació infantil, integració social o laboratori clínic i biomèdic, juntament amb estudis d’auxiliar d’infermeria, farmàcia o parafarmàcia també han tingut gran acceptació.

  Un any més, l’orientació ha tornat a ser una de les grans protagonistes del Saló de l’Ensenyament i de Futura, el saló dels màsters i els postgraus. I és que els serveis d’orientació habilitats pel Departament d’Educació, el Departament de Recerca i Universitats, així com els que ha disposat Futura i el Saló de l’Ensenyament han atès més de 14.000 persones durant els cinc dies de celebració.

  Màsters i postgraus més globals

  Pel que fa a Futura, que va tancar portes ahir dissabte 19 de març, la internacionalització dels estudis, així com els programes relacionats amb les ciències de la salut, educació primària i infantil, economia i periodisme han centrat la major part de les consultes de l’alumnat.

  La Setmana de la Formació i el Treball, formada pel Saló de l’Ensenyament, que ha esgotat totes les entrades a la venda, i Futura, ha reunit en conjunt més 85.000 visitants al recinte de Montjuïc des del dimecres 16 de març i fins avui diumenge 20 al migdia.

  Barcelona, 20 de març de 2022

  Albert Sas i Gimeno

  93 233 23 78

  asas@firabarcelona.com